Projecten

Hier zijn we trots op

Woningbouwvereniging de Eenvoud

Bremer Communicatie maakte voor de 100-jarige Woningbouwvereniging de Eenvoud een brochure en vernieuwde de huisstijl.

Trivium: online jaarverslag

Om ouders te helpen een goede schoolkeuze te maken, wilde Trivium haar visie geven op belangrijke thema’s en laten zien hoe daar in 2018 aan is gewerkt. Bremer Communicatie ontwikkelde hiervoor een digitaal magazine.

CCC-Liv: digitaal magazine

Voor CCC-Live bedacht en ontwikkelde Bremer Communicatie een online teammagazine om de wielerploeg op een vernieuwende manier te presenteren aan fans en media.

Geldersch Landschap & Kasteelen: ledenmagazine

Voor GLK verzorgen we vier keer per jaar de samenstelling en eindredactie van het kwartaalmagazine Mooi Gelderland. In 2015 gaven we het magazine een nieuwe ‘look & feel’.

Plantion: relatiemagazine

We verzorgen de redactie van Licht op Groen, relatiemagazine van Plantion. Interviews met medewerkers, kwekers en bloemisten zorgen voor herkenning, waardering en verbinding.

FuturumShop: multimediale campagne

Een multimediale campagne met een inspiratiemagazine (print) en daarvan afgeleid drie actuele online catalogi, gekoppeld aan de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix.

SMC SportMáx: website

We ontwikkelden een nieuwe website waarop artsen en therapeuten van SportMáx de mogelijkheid hebben om regelmatig hun expertise te delen.

Taiwan Tourism: digitaal magazine

Het verkeersbureau voor Taiwan omarmde het voorstel van Bremer Communicatie om een digitaal magazine te maken en dit via DM en social media te verspreiden.

SIL Products: website

Voor SIL Products in Arnhem ontwikkelde Bremer Communicatie een overzichtelijke, Engelstalige website, gericht op de zakelijke markt.

Bedrijven waarvoor wij werken

Scroll naar top