Trivium: online jaarverslag

De uitdaging

Trivium is het stevige fundament onder 14 basisscholen in het Gelderse rivierengebied. Om ouders te helpen een goede schoolkeuze te maken, wilde Trivium haar visie geven op belangrijke thema’s en laten zien hoe daar in 2018 aan is gewerkt. 

De oplossing

Samen met communicatieadviseur Marianna van den Broek ontwikkelde Bremer Communicatie voor Trivium een digitaal magazine. In overzichtelijke pagina’s krijgen ouders een kijkje achter de schermen. Zij navigeren langs zes thema’s die Trivium belangrijk vindt zoals: meer handen in de klas, een fijne plek om te leren en expertisenetwerken. De thema’s zijn uitgewerkt in korte teksten, mooie foto’s en filmpjes. Het magazine is te bekijken via de websites van Trivium zelf en die van haar 14 scholen.

Trivium

Communicatieadviseur Marianna van den Broek: “Het magazine laat op een aantrekkelijke manier zien waar Trivium als onderwijsinstelling voor staat. Leuk samengewerkt met Bremer Communicatie, smaakt naar meer!”

Resultaten
Samenwerking

Met deze online publicatie benadrukt Trivium op een eigentijdse manier hoe de 14 aangesloten basisscholen met elkaar samenwerken en daarin worden ondersteund.

Onderscheidend

Ouders krijgen een duidelijk beeld van de onderscheidende kenmerken van een Trivium-school, en van de onderlinge verschillen.

Aantrekkelijk

Richting nieuwe leerkrachten presenteert Trivium zich als een aantrekkelijke werkgever met ruime mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen.

Scroll naar top