SMC SportMáx: website

De uitdaging

SMC Sportmax, een sportmedisch centrum in Eindhoven met in huis ook het landelijk Cycle Performance Centre, wilde een nieuwe, eigentijdse website waarbij bezoekers meteen de keuze kunnen maken voor informatie over het sportmedisch centrum of over het Cycle Performance Centre.

De oplossing

Aan de hand van de bestaande huisstijl ontwikkelde Contention een webconcept met twee afzonderlijke websites binnen één herkenbaar geheel. Wie binnenkomt op de site van het Sportmedisch centrum ziet meteen ook een button naar het Cycle Performance Centre en andersom. De website biedt ruimte aan de artsen en therapeuten van SportMáx om regelmatig iets te vertellen over nieuwe wetenschappelijke inzichten. Behalve het algeheel concept verzorgde Contention ook de productie van teksten, fotografie en video.

SMC SportMax

SMC SportMáx: “We hebben de samenwerking met Contention als erg plezierig ervaren. Ze luisteren goed en zijn erg klantgericht. Met onze nieuwe website kunnen we ons op de juiste manier profileren.”

Resultaten
Zichtbaarheid

De website vergroot de online zichtbaarheid van SMC SportMáx en laat voor het eerst echt zien hoe veelzijdig het bedrijf is. En hoe groot de expertise in huis is.

Leads

Mede door het SEO-vriendelijke karakter heeft de nieuwe website direct diverse nieuwe leads opgeleverd.

Samenwerkingen

SMC SportMáx werkt samen met diverse branchepartners, sportorganisaties en sporters. De website is een perfecte manier om die samenwerkingen voor het voetlicht te brengen.

Scroll naar top