SIL Products: website

De uitdaging

SIL Products​, productontwikkelaar van consumentenelektronica in Arnhem, wilde een nieuwe website die weer in de pas loopt met de snelle ontwikkeling die het bedrijf heeft doorgemaakt.

De oplossing

We bouwden een overzichtelijke, Engelstalige website waarmee SIL Products zich in de zakelijke markt kan presenteren als ontwikkelaar van innovatieve consumentenelektronica en verlichting. Want ja, SIL Products importeert nog altijd producten uit China voor retailers in inmiddels 29 landen. Maar SIL Products ontwikkelt ook zelf met succes producten, verpakkingsmaterialen en marketingconcepten.

SIL Products

Erik van der Horst, eigenaar SIL Products: “Het gaat snel met ons bedrijf en in mijn hoofd gaat het nog sneller. Dankzij Contention is het gelukt om een website te maken die past bij waar we naartoe willen.”

Resultaten

Imago

De website helpt SIL Products om het beeld bij (potentiële) klanten bij te stellen in de richting van ‘ontwikkelaar van slimme elektronicaproducten’.

Autoriteit

De grote kennis van SIL Products op het gebied van import/export maar ook het ontwikkelen en vermarkten van consumentenelektronica wordt overtuigend gepresenteerd.

Aantrekkelijk

Richting nieuwe medewerkers presenteert SIL Products zich via de nieuwe website als een groeiend bedrijf met legio kansen om door te groeien.

Scroll naar top