Over ons

Wie is Bremer Communicatie

Bremer Communicatie geeft communicatieadvies en creëert content en magazines voor bedrijven en organisaties in uiteenlopende sectoren. Naast printproducties informeren opdrachtgevers steeds vaker naar online communicatiemiddelen die inspireren en verbinden. Want een corporate website wordt gemiddeld nog geen minuut bekeken. Op social media kan een bedrijf zich steeds moeilijker onderscheiden. En een bladerbare PDF is geen serieuze optie voor een professioneel bedrijfsmagazine.

Wat doet Bremer Communicatie?

De eigenlijke vraag van bedrijven is: hoe krijgen we in dit online-mediatijdperk onze boodschap professioneel, aantrekkelijk en vooral effectief bij onze doelgroepen? Afhankelijk van de situatie en de vraag kan de oplossing liggen in gedrukte communicatiemiddelen, in online publicaties of (en steeds vaker) een goede mix daarvan. Bremer helpt opdrachtgevers met het maken van aantrekkelijke en kostenefficiënte magazines, brochures en publieksjaarverslagen. Daarbinnen zijn online magazines een ‘specialiteit van het huis’: inspirerend en gewaardeerd online maatwerk met een gemiddelde leest- en kijktijd van 6 minuten bekeken!

Team van contentspecialisten

Afhankelijk van de opdracht formeert Bremer Communicatie een team van contentspecialisten, vormgevers, fotografen, illustratoren en videomakers. Dat maakt Bremer ‘lean & mean en zorgt voor een persoonlijke, efficiënte en resultaatgerichte aanpak. Ondernemers, marketingmanagers en communicatieadviseurs die een stap willen zetten in communicatie weten dan ook de weg naar Arnhem te vinden. Voor communicatieadvies, contentcreatie en (online) magazines. Bent u ook toe aan de volgende stap? Laten we hem samen zetten!

Scroll naar top