magazines

Print of online?

Twijfel u ook over uw relatiemagazine, bedrijfsbrochure of jaarverslag in geprinte vorm? Aan de ene kant begrijpelijk, want print is mooi maar ook duur en de effectiviteit laat zich moeilijk te meten. Uw medewerkers, klanten en prospects oriënteren zich bovendien steeds meer online. Maar hoe kunt u online op een goede manier benutten? En welke rol kan een printmagazine spelen in de mix van communicatiemiddelen?  

De voordelen van print

Veel klanten, medewerkers of leden kijken telkens uit naar de volgende gedrukte editie van uw magazine. Enkele keren per jaar krijgen ze een beeld van de organisatie waarmee zij een band hebben en een gevoel delen. Welke collega, expert of bevlogen deskundige staat er dit keer in? Welk thema wordt er uitgewerkt en welke tips krijg ik mee? Voor veel mensen gaat er nog altijd niets boven een printmagazine. Een bron van inspiratie die met online communicatie niet of nauwelijks mogelijk is. En daardoor een ijzersterk onderdeel van uw communicatiemix!

Online magazine

Hoe krachtig en gewaardeerd ook, niet elk bedrijf verspreidt nog een eigen printmagazine. Online biedt veel voordelen, maar uw website wordt gemiddeld niet langer dan een minuut bekeken en uw berichten verdwijnen in het grote dagelijkse aanbod. Hoe kunt u online mensen binden en boeien? Daarvoor ontwikkelde Bremer Communicatie een nieuw online magazineconcept. Een communicatiemiddel met de voordelen van online en de beleving van drukwerk! Bekijk onze brochure

Waarom een online magazine?

Bijzondere beleving

Dankzij aantrekkelijk opgebouwde pagina’s met video, foto’s en animaties prikkelt het de zintuigen van de ontvanger op een aangename manier.

Engagement

Een digitaal magazine is lineair opgebouwd met een cover en pagina’s waar de ontvanger intuïtief doorheen ‘bladert’. De gemiddelde leestijd: 6 minuten!

Publicatietool

Voor uw online magazine op maat gebruiken wij een high-end publicatietool, met veel ingebouwde opties en functionaliteiten. Zo komt de inspirerende content tot zijn recht!

Responsive

Uw online magazine is altijd volledig responsive en met dezelfde beleving te bekijken op mobiel, tablet en desktop.

Communicatie op maat

Uw interactieve online magazine is volledig af te stemmen op het profiel en de informatiebehoeften van uw relaties, en daardoor zeer effectief.

Verspreiding

U verspreidt uw online magazine direct via e-mail en aanvullend via social media. Bremer Communicatie adviseert u hierover.

Effectmeting

Na publicatie en verspreiding van een digitaal magazine krijgt u data over leesgedrag en waardering. Daarmee optimaliseert u steeds uw contentstrategie. 

Toepassingen van print- en online magazines
Jaarverslag​

Hoe maakt u van het verplichte jaarverslag een inspirerend communicatiemiddel? Met een aantrekkelijke publieksversie! Dat kan in print, maar ook digitaal. Zo betrekt u uw relaties op een leuke manier bij uw organisatie.

Relatiemagazine

Wilt uw relatiemagazine naar een hoger niveau tillen, of de werkzaamheden hiervoor uitbesteden? Informeer naar de mogelijkheden voor een inspirerend magazine in print of online!

Verkoopbrochure

Wilt u uw klanten en prospects in hun customer journey verrassen met relevante producten of diensten? Het kan met een inspirereende verkoopbrochure of catalogus.

Whitepaper

Uw kennis delen met bestaande of nieuwe klanten? Samen met Bremer Communicatie maakt u  interactieve whitepapers. Zo komt u in contact met de juiste prospects.

Personeelsblad

Uw medewerkers op vaste momenten informeren en inspireren? Dat kan met een aantrekkelijk gedrukt personeelsblad. Of in de vorm van een vernieuwend online magazine.

Hoe wij te werk gaan

Bremer Communicatie helpt u bij het produceren en strategisch inzetten van uw eigen bedrijfsmagazine. Als u wilt, leveren we het hele pakket: het concept, de strategie, de projectbegeleiding, de contentcreatie, de vormgeving en de effectmeting. Uiteindelijk hebben we maar één doel: de communicatie van uw bedrijf naar een hoger plan brengen.

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7
Stap 8
Stap 9
Stap 10

Kennismakingsgesprek

Voorstel met transparante kostenindicatie

Inhoudelijke, gedetailleerde briefing

Overeenkomst met sluitende begroting

Opzet en schetsontwerp

Contentcreatie

Bouwen en vormgeven van het magazine

Opstellen verspreidingsplan

Publiceren en verspreiden

Effectmeting en rapportage

Scroll naar top