CONTENTCREATIE

De kracht van content

Waarom loopt de ene tekst lekker en de andere niet? Hoe schrijf ik een goede blog? Wanneer wordt ons persbericht wel of niet geplaatst? Hoe maken we ons relatiemagazine aantrekkelijker? Hoe belangrijk zijn goede foto’s en waaraan moet een goede video voldoen? Misschien zijn het vragen die u bezighouden. 

Iedereen kan schrijven, vormgeven, een foto of filmpje maken. Maar professionele contentcreatie is een vak waar we u graag bij helpen!

Inspireren met storytelling

Van oudsher zijn verhalen in staat om mensen met elkaar te verbinden, te inspireren en trots te laten zijn op wat ze samen doen. Om die reden zijn verhalen erg geschikt om een gezicht te geven aan de visie, de ambities en de waarden van een bedrijf. Storytelling is een manier om tot deze verhalen te komen. Verhalen in tekst en beeld die mensen aanspreken, emotioneren en duurzaam verbinden, zowel intern als extern.

Soorten content

Verhalen zijn er in alle soorten en maten: een blog, een interview, een reportage, een persbericht, een post. Wat voor alle content geldt, is allereerst dat het to-the-point moet zijn. Soms is een zakelijke stijl nodig, soms mag het creatief en verleidelijk, afhankelijk van de doelgroep en het gewenste effect. Maar bovenal moet content aansluiten bij uw corporate story, het kernverhaal. Oftewel het authentieke gezicht en geluid van uw organisatie. 

Voorbeelden

Voorbeelden van content die wij voor u kunnen creëren:

Storytelling

Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een unieke corporate story, het kernverhaal in woord en beeld met de waarden die de mensen binnen uw bedrijf verbinden. Ook voor het kleuren en verdiepen van die waarden met persoonlijke verhalen van medewerkers en klanten kunt u ons inschakelen.

Redactie

Graag nemen we uw vraag in behandeling voor goedgeschreven persberichten, interviews, reportages. Of voor het concept en de samenstelling van uw nieuwsbrie, magazine, jaarverslag of website. We maken complexe informatie behapbaar en geven dat wat zakelijk is een persoonlijke touch!

Beeld

Omdat één beeld nog altijd meer zegt dan duizend woorden helpen we u uiteraard ook graag bij het selecteren van de juiste foto’s, het produceren van pakkende video’s en de ontwikkeling en toepassing van uw huisstijl.

Scroll naar top